Honlap Projektek Szezonális tároló
Szezonális tároló

 

Olyan fűtési alternatívát kínálunk, amely minimálisra csökkenti a tüzelőanyag felhasználást és költségeket, azáltal, hogy hazánkban még újszerű eljárással a nyári napenergia hőjét a téli hideg hónapokra eltároljuk. Az eljárás további előnye, hogy a tavaszi és őszi fűtés szintén napenergiával történik, amely ingyen áll rendelkezésre. Ezzel a megoldással legkönnyebben a még megépítés előtt álló épületek fűtése valósítható meg, de a már meglévő építmények is átalakíthatók a napenergiát fűtésre, amennyiben a körülmények ezt lehetővé teszik. A méretezéstől függően több hónapra való hőenergia eltárolható, így a leghidegebb téli hónapokban a nyári meleg visszanyerhető a rendszerből.

 

A rendszer előnye, hogy egyszeri beruházás után, akár önálló fűtésre alkalmas megoldáshoz jutunk. Kézenfekvő a nap energiájának használata, mivel ez az a forrás, ami gyakorlatilag kimeríthetetlen mértékben ingyen áll rendelkezésre és fűtés során nincs káros kibocsátás, környezetszennyezés. Extrém hideg idő esetére egy tartalék kazán, ami természetesen lehet szintén megújuló energiát hasznosító változat, biztonságérzetet nyújthat és olcsón üzemeltethető e szükséges minimális mértékű rásegítéshez.

 

Az eljárást külföldön már régóta sikerrel alkalmazzák. Cégünk a kivitelezés során használt speciális anyagok és a pontos tervezés által ad hozzáadott értéket.

 

Amennyiben további információt szeretne kapni, érdeklődjön elérhetőségeinken!

 
Hunwind-r.hu, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting