Honlap Projektek Biztonságtechnika
Biztonságtechnika

 

A megújuló energiás eszközök kiválóan használhatóak biztonságtechnikai célokra is. Más áramellátás hiányában energiát szolgáltathatunk a riasztó, jelzőrendszerek ellátásához. Az előnyös tulajdonság ott is érvényesül, hogy a napenergia, szélenergia vagy hibrid rendszer alkalmazásával folyamatos áramellátást nyújt a rendszer a szünetmentes igényeknek megfelelően. A riasztás jelét ezek után egyéb rádiós eszközökkel továbbíthatjuk a megfelelő helyre. Ilyen módon értékeinket ott is biztonságban tudhatjuk, ahol nincs bevezetve az áramszolgáltatás.

 

Állattartási célra már sokan használnak napelemes rendszereket. A napelem vagy szélkerék által töltött akkumulátorral tárolt energia nagyfeszültségű átalakítás után alkalmas a villanypásztor üzemeltetésére. Nagyobb területeken is megoldható az állatok őrzése, mert a nagy feszültség alacsony áramértékek mellett nem igényel nagy fogyasztást.

 

A biztonságtechnikai eszközök energiaigénye szintén jellemzően alacsony. Összetettebb riasztórendszerek esetén az eszközök paramétereinek felmérésével bővített rendszer valósítható meg. Beléptetéséhez sorompó vagy elektromos kapu, ajtó és kamera egység esetén központi helyről, távolról is üzemeltethető megoldást kapunk.

 

Amennyiben további információra van szüksége, keressen minket elérhetőségeinken!

 
Hunwind-r.hu, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting