Honlap Panelprogram
Panelprogram

 

Saját Energia Ellátás!!!

 

Tisztelt Társasház Tulajdonosok, Közös Képviselők!

 

            Tudták-e Önök, hogy épületük kiváló lehetőséget rejt magában, mellyel a lakók enyhíthetik kiadásaikat?!!

 

            Cégünk lehetőséget lát az együttműködésre Önökkel oly módon, hogy az épület szabadon álló tetőkapacitását energiatermelésre hasznosíthassák!

 

Egy több emeletes társasház, panelház tetején kiváló elhelyezést lehet biztosítani áramtermelő napelemek számára. A törvényi szabályozók lehetővé teszik, hogy a megtermelt elektromos energiát a hálózatba visszatáplálják, így saját házuk tetején termeljék meg saját szükségleteiket.

 

A teljes, rendelkezésre álló felület kihasználása esetén a környező épületek energiaigényét is elláthatják, további értéket teremtve.

 

Minden társasháznak vannak állandó villamos fogyasztói. A négy emeletesnél nagyobb társasházakban, melyekben felvonó is üzemel, szinte folyamatos a villamos energiaigény.

A lépcsőházak világítása hasonló állandó fogyasztónak tekinthető. Mindemellett a lakótársak, mint villamos fogyasztók igényei is kielégíthetőek.

 

Miért ne termelhetnék meg saját maguk a szükséges energiát és csökkenthetnék villanyszámlájukat?!!

 

Az EU-s és a hazai pályázati lehetőségek segítenek a megvalósítás finanszírozásában.

 

A napelemek hosszú élettartamú (évtizedek) eszközök, nem vagy csak minimális mértékben igényelnek karbantartást, öntisztulóak és biztonságban elhelyezhetőek az épület tetején.

 

A megújuló energiát hasznosító eszközök, így a napelemek is értéknövelő beruházások, melyek az egész épület és a lakások értékét is növelik!!!

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a részletes konzultációval kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal. Cégünk magasan kvalifikált speciális mérnök munkatársai segítenek Önnek egy merészen formabontó, környezetbarát, gazdaságos és a kor kihívásainak megfelelő megoldást megvalósításában.

 

Cégcsoportunk tagjai:        

 

NVS Team Bt.  Vác               Kautéla Kft. Budapest           Bio-Napenergia Kft. Nyársapát

 

Elérhetőségeink:

 

Tel:                 06 30 596 1967          vagy                06 30 858 1545

 

E-mail:           Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet    Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet

Web:   www.szelkerekcentrum.hu    www.bionapenergia.hu    www.hunwind-r.hu

 
Hunwind-r.hu, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting