Honlap Impresszum
Impresszum

Az oldal szerzője itt ragadja meg az alkalmat arra, hogy köszönetet mondjon mindazoknak, akik a megújuló energiák szakterületén magas szintű oktatásban részesítették.

Külön köszönettel a Szent István Egyetem Gödöllő és a Németh László Akadémia Sopron szervezésében megvalósult, megújuló energia szakmérnöki továbbképzés valamennyi oktatójának és szervezőjének!

 

Az oldal egyes részeinek kidolgozásánál különböző szakirodalmakat használtunk fel. Mindezzel arra törekedtünk, hogy a mélyebb érdeklődésű olvasót is megfelelően tájékoztassuk. Szándékunk ellenére, amennyiben bármely szerző úgy véli, hogy érdekét, jogát sértettük, kérjük, hogy értesítsen minket elérhetőségeinken. A sérelmezett szövegrészt ez esetben természetesen töröljük oldalunkról.

 

Hiszünk abban, hogy környezeti károk csökkentésében az energiabiztonság megteremtésében és mindannyiunk életfeltételeinek javításában a megújuló energiáknak fontos szerepe van.

 

Mivel üzleti vállalkozás vagyunk így természetesen mi is érdekeltek vagyunk a gazdasági sikerekben. Mindemellett elmondható, hogy nem vagyunk érdekeltek abban, hogy pusztán üzleti megfontolásból lélektelenül minden más szempontot figyelmen kívül hagyva csak az üzletre koncentráljunk. Az oldal próbál segítséget nyújtani ahhoz, hogy az érdeklődő a objektíven tudjon döntést hozni szándékának megfelelően és eloszlassuk az esetleges tévhiteket, túlzott és az alábecsült elvárásokat is a megújuló energiával kapcsolatban.

Utoljára frissítve 2010 november 27., szombat 03:53
 
Hunwind-r.hu, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting